OnklP

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securtiasvakter – alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham.
Nå kommer han til Lamholmenfestivalen.

 

Med sin sterke personlighet og ærlighet har OnklP regjert på den norske hip-hop scenen i snart to tiår. Han er en prisvinnende tekstforfatter som har blitt rost opp i skyene av politikere og samfunnstopper, samt hatt en viktig stemme i samfunnsdebatten. Bak seg har han noen av de tyngste bransje-prisene, og har samarbeidet med noen av de største navnene i Norsk musikk – på kryss av sjanger. Med sin sterke personlighet og ærlige tekster, har han beveget det norske folk både fra scenen, gjennom radio og på TV. OnklP utvikler seg stadig som artist i nye sjangre, konsentrasjoner og samarbeid, og nå står han igjen på egne ben.

Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum. I tillegg til moderne klassikere som ‘Styggen på ryggen’ og ‘Snufs’ i repertoaret er Pål tilbake med ‘Føler meg bedre’, som tar et oppgjør med fortiden og ser fremover. ‘Føler meg bedre’ er første av en rekke låter fra OnklP i tiden som kommer.

Pål Tøien er tilbake - og denne gangen gjør han det på egenhånd. I 2019 kan du forvente å se han på en scene nær deg, med mer i bagasjen enn noen gang før.

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS