M/S QUERINI

Gruppa kaller seg «M/S QUERINI» og består av operasangere: Åse Krystad, John Kristian Karlsen og Hildegunn Pettersen. 

Les mer: M/S QUERINI

Hekla Stålstrenga

Kunstnerisk er Hekla Stålstrenga unik: Få andre norske band spiller folkemusikkinspirert musikk som egner seg likegodt til fest for 6.000 publikummere som til den intime kveldskonserten. Musikken er jordnær, ektefølt, livlig og energisk: Vi ser i dag ingen andre norske band som gjør folkemusikkinspirert populærmusikk som Hekla.

Les mer: Hekla Stålstrenga

Kristian Kristensen

Kristian Kristensen (f. i Harstad 1992) er for tiden et av Norges heteste navn på musikkhimmelen. Etter en fantastisk opptreden i The Voice har han gått tilbake i skrivestua og holdt seg unna kameraer og coverversjoner.

Les mer: Kristian Kristensen

Kurt Nilsen

Lamholmenfestivalen presenterer Kurt Nilsen som en av sine Headliners. Vi gleder oss stort til denne fantastiske mannen går på scenen i nydelig vær og fantastiske omgivelser. 

Les mer: Kurt Nilsen

Staysman & Lazz

Staysmann & Lazz var blant fjorårets aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz og Adelén. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i Desember, og var helt oppe på 6. plass på VG-lista.

Les mer: Staysman & Lazz

DDE

DDE-sommer også i 2015!
Like sikkert som snøsmelting om våren er at DDE forbereder sommerturné. Etter en lang vinter med kun sporadiske utflukter, er laget våryre og klar for en ny rundtur i sommermånedene.

Les mer: DDE

Cir.Cuz

Det finnes absolutt ingen tvil om at Cir.Cuz er et av Norges mest populære popband, og det viser tallene klart og tydelig! Siden Mats Melbye og Thomas Pedersen møttes via Facebook og slapp sin debutsingel tidlig i 2011, har det bare gått én vei.

Les mer: Cir.Cuz

Eirik Søfteland

I 2013 kom Eirik Søfteland ut fra intet og tok landet med storm. Gjennom sin deltakelse i Idol og Skal Vi Danse gjorde han hver fredag til festkvelder på TV.
Gjennom Idol fikk Eirik vist hele Norge sin store musikalske bredde og at han er en showmann uten like. Gunnar Greve sa blant annet; ”Vi ser den ultimate entertaineren bli født på scenen.”

Les mer: Eirik Søfteland

Copyright © 2015 - Lamholmenfestivalen AS. Org. nr: 913 130 103.  
Alt innhold på websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Lamholmenfestivalen
Logg inn

Festivalweb utviklet av LOFOKUS